LIVRARE & RETUR

Expedieri și returnări


Expedierea pachetului dumneavoastră
Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
LD Maria își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților telefonic sau via e-mail.


Returul pachetului dumneavoastră

Clientul LD Maria poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
* Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
* Coletele ce prezinta deteriorari severe;
* Produsele ce au fost livrate gresit;
* Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate;

NU SE POT RETURNA PRODUSELE CARE AU ETICHETA DIN SILICON INLATURATA!


Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa notifice LD Maria, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc contact@ld-maria.ro) in termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
Clientul este obligat sa notifice LD Maria, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ).
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Contravaloarea produselor achitatate cu giftcard se va returna pe giftcardul respectiv in termen de 30 zile de la data receptionarii produselor.
In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client


Este necesara completarea unui Formular de retur. Produsele returnate se trimit la adresa Atelier Creație LD Maria, Str. Soimului. Nr. 11, Codlea, Brasov (Cod postal: 505100), România.

Toate produsele returnate trebuie sa aiba sigiliul atasat in forma nedegradata (sigiliul nu trebuie taiat, rupt sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are sigiliul atasat produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!


Adresa pentru retur:
ATELIER CREATIE LD MARIA SRL
Str. Soimului. Nr. 11, Codlea, Brasov (Cod postal: 505100)
0753 079 958Pentru întrebări, ne puteți contacta la departamentul de Comenzi Online:

+40 753 079 958
Luni - Sâmbătă 12:00 - 20:00
contact@ld-maria.ro